Забавления

Подарете на децата си весело изживяване с приятели или прекарайте заедно един незабравим семеен следобед!

 

Ескейп стая

Добре дошли в Стаята на загадките на Пипи дългото чорапче!

Това е едно вълнуващо изживяване, което ще ви накара да се потопите в дълбините на един различен свят, изпълнен с тайни и мистерии.

Скрити улики, мистериозни послания, тайни отделения, странни предмети и неочаквани обрати ще предизвикват вашата находчивост, наблюдателност и интелект. Разрешете загадките, забавлявайте се заедно и открийте скритото съкровище на Пипи в рамките на определеното време.

 

Игрище за ,,Хора джаги”

Това е оригинална гигантска версия на традиционните футболни джаги, но много по-интересна. Основната разлика при нея е, че Вие може да бъдете един от играчите. Впечатляваща игра, която може да се играе на игрище със и без вода.

Стрелба с лък

Рекреационната стрелба с лък се радва на все по-голям интерес от младите хора. В духа на древната традиция е важно да отбележим, че двойнорефлексният съставен лък е един от българските символи, донесъл ни много бойни успехи и слава.

Лов на съкровище

„Намери съкровището или лов на съкровище“ е невероятно забавно приключение, което провокира екипната работа, бързата мисъл и физическата активност.

С много смях, преодоляване на различни физически препятствия и решаване на логически задачи ще придобиете трайни знания, умения и незабравими спомени.

Забавлявайте се заедно, разгадайте картата и открийте скритото съкровище преди другия отбор!