Езда сред природата

Интензивността и маршрутите на нашите походи са добре обмислени и организирани. Язди се по около 2-3 часа до обяд и още толкова следобед. Преходите са през китни гори, по меки склонове, по протежение на реки и потоци. Възможността да яздиш с часове в свят без трафик, шум и множество хора, е нещо, за което в съвременния град може само да се мечтае. Разнообразният терен дава възможност за демонстрация на различни ездачески умения по време на умерен тръс или приятен галоп по билото на планината, разнообразяван с ходом за отдих и наслада на природните дадености.

Посещават се исторически забележителности и манастири . Нощува се в ловни стопанства, хижи, а при желание- до лагерния огън край някоя река. Има много начинида прекараш своето време, но ездата с любими хора е най-доброто, което можеш да им подариш.

Времето прекарано с хората, които обичаш е ценна стока. Tи обичаш някой специален в твоя живот. Прекарай малко време с твоето дете, половинка или някой който цениш
високо. Отпусни се и се наслаждавай на вълнуващия конен поход в планината. Да прекараш прекрасни дни в езда върху забележителните коне през живописни гори и изобразителни хълмове, срещайки разнообразни диви животни. Богатство от места за плуване, катерене, фото лов и препускане през зимата в преспи сняг. Вкусна храна край лагерния огън изпълнена с наслада.

+359 898 525207

Конна база Здравец, 2150 Скравена