Тиймбилдинг

За да задоволим повишения интерес от занимания на открито, предлагаме широка гама от активности и игрови елементи, насочени предимно към зареждане на екипа с положителни емоции.

Изготвяме и индивидуални програми, които са съобразени с фактори, които пречат на екипната ефективност. “Езда, природа и забавление” е програма разработена при нас, като в нея са включени активности, свързани с ездата. Чрез нея участниците имат възможност да се докоснат до едно много атрактивно и приятно занимание, свързано с коне и природа, което същевременно е комбинирано с различни приключенски, състезателни и друг вид задачи, обвързани с конете и ездата. В нея участниците минават през различни забавни игри за да стигнат до големия финала. Това е програма, която е много полезна и със сигурност ще зареди участниците с множество положителни емоции, смях и незабравими спомени. Тази програма има възможност да бъде обогатявана с още десетина дейности с различно ниви на психическа и интелектуална натовареност, съобразена с целите на тиймбилдинга.

Активностите при провеждане на тиймбилдинг на чист въздух и слънце с включен спорт и много смях са перфектна комбинация за забавни и емоционални преживявания на служителите във всяка фирма.

+359 898 525207

Конна база Здравец, 2150 Скравена