Тиймбилдинг

За да задоволим повишения интерес към заниманията на открито, предлагаме широка гама от активни занимания и игрови елементи, насочени предимно към зареждане на екипа с положителни емоции.

Изготвяме и индивидуални програми, които са съобразени с фактори, които пречат на екипната ефективност. Езда, природа и забавление е разработена при нас програма, в която са включени активни занимания, свързани с ездата. Чрез нея участниците имат възможност да се докоснат до много атрактивно и приятно занимание, свързано с коне и природа, което същевременно е комбинирано с различни приключенски, състезателни и друг вид задачи, също свързани с конете и ездата. В нея участниците минават през различни забавни игри, за да стигнат до големия финал. Това е програма, която е много полезна и със сигурност ще зареди участниците с множество положителни емоции, смях и незабравими спомени. Програмата може да бъде обогатявана с още десетина дейности с различни нива на психическа и интелектуална натовареност, съобразена с целите на тиймбилдинга.

Провеждането на тиймбилдинг на чист въздух и слънце с включени спорт и много смях е перфектна комбинация за зареждане със забавни и емоционални преживявания на служителите във всяка фирма.

+359 898 525207

Конна база Здравец, 2150 Скравена