Програми за деца

Конна база „Здравец” е точното място за пълноценна почивка сред автентичната красота на Балкана. В продължение на седмица, малчуганите ще получат уникалната възможност ежедневно да общуват с любимите коне, посредством езда и грижи за тях. Чрез квалифицираните си инструктори, базата предлага възможност за обучение по езда и преходи с коне до забележителности и исторически места. 

Увлекателно и познавателно, весело и интересно за ученици и деца от детската градина!

Спортно-развлекателният модул включва атрактивни дейности, които носят на децата удоволствие, незабравими преживявания, нови знания и умения – конна езда, стрелба с лък, „хора- джаги” и още много игри на открито, на специално подготвени за целта площадки.Базата предлага всички условия за един прекрасен спортен празник, изпълнен с усмивки и много настроение, изненади и вълнуващи приключения, сред красивата природа на Предбалкана. 

Заповядайте да отпразнуваме заедно един различен и незабравим рожден ден на Вашето дете, организиран сред природата с любимите животни- конете. Ще яздим, ще играем забавни игри на открито, като нашият аниматор ще Ви е изготвил индивидуална програма, съобразена с възрастта и броя на групата.След като всички деца се съберат, започва същинската забава, когато ще се запознаем и порадваме на кончетата, които малко по късно ще яздим.