ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

 
 
Моля прочетете внимателно нашите, Условия за безопасност, Заявление за достъп и Декларация за съгласие по-долу

Конна база „Здравец” е специализирана в обучение на коне и ездачи по метода за хуманно отношение към конете Natural Horsemanship. Формите на обучение са с различни интензитет и продължителност- могат да бъдат и седмични. Когато това обучение се отнася за подрастващи, родителите лично водят децата и съвместно разпъват собствените си палатки за настаняване.

Цел: Децата да се научат да взаимодействат с животните по хуманен начин в една естествена среда и позитивна, подкрепяща атмосфера. За целта са разработени подходящи дейности, така че дните, прекарани в базата, да са разнообразни, образователни и изпълнени с настроение.

Конната база предлага условия, при които участниците получават уникалната възможност да общуват с най-добрите приятели на хората- конете, под формата на всекидневна езда и грижа за тях.
Ежедневието на малките приключенци е динамично и разнообразно. Основен приоритет е всекидневният урок от обучението по езда. За свободното време са организирани разнообразни активности на открито: щафетни игри, футбол хора- джаги, обучение по стрелба с лък,…. Децата събират билки и усвояват знания за тях. Дните са емоционални и изпълнени с много забавления, музика и танци.

Удоволствието и безопасността на нашите гости са от първостепенно значение и затова Ви молим да прочетете следните ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ, преди да ни посетите и направите резервацията си.

Ние си запазваме правото да предупредим гостите, които нарушават тези ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ, или които се държат по начин, който може да причини бедствие или неудобство на други посетители, да напуснат конната база веднага. При тези обстоятелства присъствието в базата се прекратява и ние не носим отговорност за допълнителни разходи, направени от Вас.

Всеки посетител трябва да се грижи за спокойствието и комфорта на присъстващите. Това включва, употребата на пристоен език, тихи разговори, приличен външен вид и позитивно отношение.

Всеки потенциален клиент, потребител, е лично заинтересован да се запознае с конкретна услуга, която се предлага, и ако тя не отговаря на неговите очаквания /изисквания/, да се ориентира към друга оферта.

Заявление за достъп и Декларации за съгласие и Условия за безопасност.

Ние се стремим да предоставим най-доброто обслужване на всички наши гости. Запознайте се със специално подготвена декларация за достъп. Ако желаете да обсъдите други специални нужди, моля свържете се с нас на имейл: [email protected]

1. Условия за резервация
1.1. Резервация може да направите по банков път след като се запознаете с предлаганите продукти на адрес: www.zdravetsbg.com. Лицето, което се явява като водещо име във формуляра за резервация, носи отговорност за резервацията и гарантира, че е на възраст над 18 години и за верността и.

2. Промени в резервацията
2.1. След като вашата резервация бъде потвърдена, не можете да прехвърлите резервацията си на никой друг или да я измените, освен в съответствие с точки 2.1 и 2.2 по-долу.
2.2. Ние ще се стремим да отговорим на вашите изисквания, но не можем да гарантираме, че това ще бъде възможно. Може да не успеем да направим промени в резервацията, ако са заявени по-малко от 2 дни преди датата на пристигане.

3. Анулиране на Вашата резервация
3.1 Можете да анулирате почивката си по всяко време на адрес [email protected]
Анулирането ще влезе в сила от датата, на която е получено от нас. Въпреки това, таксите за анулиране се заплащат от Вас, както следва:
Според това, кога сме получили известието за намерението Ви, ние ще възстановим сумата след удържане таксата за анулиране, както следва:
120 до 30 дни * 10% от общата сума за престой
29 до 15 дни * 30% от общата сума за престой
14 до 6 дни * 40% от общата сума за престой
5 дни и до * 50% от общата сума за престой
* Преди датата на пристигане

4. Анулиране на резервация от Нас
4.1 .Ако не сме в състояние да осигурим резервaция и това води до отмяната и преди да е стартирала, имате право на пълно възстановяване на парите, които сте платили.
4.2. Ние можем да анулираме договора с незабавно действие, без възстановяване на платената
сума:
4.2.1 Ако не платите следващите суми навреме, дължими по това споразумение.
4.2.2 Ако сте в сериозно нарушение на тези правила и условия, които не са в състояние да се поправят, защото са причинили срив във взаимоотношенията между вас и нас.

5. Стандарти за поведение при престой при нас
5.1. При извършване на резервация с нас сте сключили договор, в който се задължавате, от името на себе си и хората във вашата група(включително деца), да възприемате следните стандарти на поведение:
5.2. Да действате по учтив и внимателен начин към нас, нашите служители и други гости.
5.3.За да се контролират правилно децата, така че те да не са неудобство или опасност за себе си или другите.
5.4. Освен това се съгласявате, че няма да:
5.4.1. Извърши престъпление в конната база или престъпна дейност.
5.4.2. Извършване на вандализъм или неудобство.
5.4.3. Съхранявате или носете огнестрелно оръжие или друго оръжие в парка.
5.4.4. Използвате наркотици.
5.4.5. Създават ненужен шум или смущения.
5.4.6. Да извършвате каквато и да е търговска или търговска дейност, докато сте в конната база.
5.5. Можете да играете с топка и други игри в рамките на поляната за игри.
5.6. Техните часове са от 9:00 до 19:00 часа. Моля, уважавайте колегите си и поддържайте шума до минимум.
5.7. Децата трябва да бъдат изцяло под надзора и да бъдат придружавани от възрастен през цялото време, когато ползват площадката за игра, поляната за отдих, поляната на езерото и всички останали паркови съоръжения и удобства на конната база.
5.8. Не можете да използвате безпилотни летателни апарати, моторни самолети или други летателни обекти над конната база.
5.9. Не трябва да използвате китайски фенери, фойерверки или подобни.
5.10. В конната база живеят различни животни на свобода, заради тяхната сигурност е абсолютно е забранено внасянето на други животни в конната базата.
5.10.1. Не се разрешава гоненето, храненето и притесняването под каквато и да е форма на живините в конната базата.

6. ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ИНФОРМИРАНО СЪГЛАСИЕ за престой в детски спортен лагер на конна база ,,Здравец”
6.1. Основен принцип, за времето на престой в базата, е децата да работят в екип, да съжителстват и общуват помежду си в дух на толерантност и взаимно уважение. Изисква се в отношенията си да демонстрират честност, справедливост и взаимопомощ, да зачитат мнението и правото на другия, както и да спазват необходимите ред и дисциплина.
6.2 Детето няма заболявания, самостоятелно е и липсата на родители няма да го разстройва.
6.3. Неетични и асоциални прояви не се толерират и водят до отстраняване от ваканционния лагер. Нанесени имуществени щети се заплащат!
6.4. Запознат/а съм, че ваканцията се провежда на палатки и съм съгласен/а с мястото на провеждане, условията и дейностите, включени в програмата zdravets.bg Тук.

6.5. Запознат/а/ съм с концепцията и целите на конната база и давам съгласието си заснетата фото/видео/ и аудио продукция да се ползва за популяризиране им. За снимки и видео материали направени на територията на спортния комплекс, същият не дължи заплащане. Разбира се, ако клиент или посетител, не желае да бъде сниман има право да откаже, като ни уведоми предварително за това на [email protected]
6.6. По време на лагерите е забранено влизането на територията на базата на външни лица, освен с изричното разрешение на организаторите и в определен за това час! На лагерниците е забранено излизане от базата, без изричното разрешение на ръководителите!
6.7. Децата могат да използват телефони и електронни устройства за връзка с родителите си от 18.30 ч. до 19.30 ч.
6.8. В часовете за нощна почивка от 22.45 ч. до 07.30 ч. не се допуска вдигане на шум, каквито и да е игри, използването на електрони устройства и мобилни телефони!
6.9. При неспазване на правилата в конната база следва предупреждение и отзоваване от лагера.
6.9.1. Лагерниците нямат право да взимат чужди вещи и да влизат в чужди палатки без изрично разрешение.
6.9.2. Ако някой повреди чуждо, той е длъжен да ги заплати.
6.10. Настаняването на децата започва в неделя /според графика/ от 15 ч. до 17ч
6.11. Децата се вземат следващата неделя от 10.30 ч. до 12.30 ч.
6.13. Преди и след определените часове не се допуска влизане в конната база.
6.14. Всички услуги се заплащат авансово, не се връщат суми за неизползвани услуги, освен в съответствие с точка 2, 3 и 4 по-горе .
6.15. Запознат/а съм, че въпреки взетите мерки за безопасност по време на игри и езда е възможно да се получи травма. В такъв случай отговорността е лична- участникът е длъжен да спазва инструктажа и правилата за безопасност.
6.16. Съгласна съм при травма или нараняване, детето ми да получи медицинска помощ и при нужда да бъде транспортирано до лечебно заведение. Наясно съм, че някои от тези дейности се заплащат, а други могат да бъдат застраховани.
6.17. Опитайте се да приготвите къмпинг оборудване и дрехи, които са възможно най-водоустойчиви.
6.18. Ние си запазваме правото да преструктурирам занятията поради лоши климатични условия по всяко време /силен дъжд, прекалено горещо, средно силен до ураганен вятър/. Решението на ръководството на базата е окончателно.
7.  Съгласен/а съм личните данни да се използват за декларацията за съгласие, застраховка и при медицинска помощ.
8. Съгласен/а съм тази Декларация за информирано съгласие да бъде използвана от Конна база „Здравец” и декларирам, че нося отговорност за действията на детето ми по време на лагера и освобождавам от отговорности организаторите на лагера- конна база Здравец.

9. УСЛОВИЯ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

10. Съжаляваме, че не могат да бъдат възстановени суми, ако гостите пристигнат със закъснение или заминат преди края на резервираната почивка, освен ако не го направят в резултат на нарушение на някакво задължение от наша страна, което не сме успели да коригираме и оправдава отмяната на празника.

11. Жалби

11.1.Ако имате оплакване от конна база ,,Здравец” по време на престоя, моля незабавно да го повдигнете с член на нашия персонал и да попълните жалбата в нашата книга, или по имейл [email protected] Тук, ако желаете да го направите след заминаването си, моля да ни пишете в рамките на 3 дни след заминаването. Предлагам да попълните доклад за жалбата в нашата книга по време на престоя Ви в конната база.

12. Информацията, предоставена в формуляра за резервация при никакви обстоятелства няма да бъде предоставяна на трета страна. Ще се съхранява съгласно Закона за защита на личните данните и гарантира нейната сигурност и неприкосновеност. Вашите законни права не са засегнати. Конна база Здравец,

Телефон: +359 898 525207,

Web: zdravets.bg

Email: [email protected]

13. Декларирам, че съм прочел/а и разбрал/а съдържанието на ПРАВИЛАТА И УСЛОВИЯТА и съм съгласен/а/ с него.

14. Подаването на онлайн формуляр за резервация означава съгласието Ви с тези условия.

О Потвърждавам и Декларирам, че приемам настоящите ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ, като основа за моя достъп.

Вашата поверителност се приема сериозно и ние предоставихме връзка към нашата политика за поверителност в основата на всяка уеб страница. Ние можем да изпратим по имейл копие на нашите Общи условия, Заявление за достъп и Декларация за поверителност в голям текст. Ако искате копие или желаете да обсъдите други специални нужди, моля свържете се с нас на имейл.