Забавления

Подарете на децата си весело изживяване с приятели или прекарайте заедно един незабравим семеен следобед!

 

Ескейп стая

Добре дошли в Стаята на загадките на Пипи дългото чорапче!

Това е едно вълнуващо изживяване, което ще ви накара да се потопите в дълбините на един различен свят, изпълнен с тайни и мистерии. Скрити улики, мистериозни послания, тайни отделения, странни предмети и неочаквани обрати ще предизвикват вашата находчивост, наблюдателност и интелект. Разрешете загадките, забавлявайте се заедно и открийте скритото съкровищена Пипи в рамките на определеното време. 

От 01.03.2019г. до 30.04.2019г. групите, които успешно се справят със загадките на Пипи, ще получат безплатна езда.

Игрище ,,Хора джаги”

Това е оригинална и гигантска версия на традиционните футболни джаги, но много по- интересна. Основната разлика е, че един от играчите може да бъдете и Вие. Впечатляваща игра, която може да се играе в игрище с и без вода.

Стрелба с лък

Рекреационната стрелба с лък се радва на все по- голям интерес от младите хора. В духа на древната традиция е важно да отбележим, че двойнорефлесният съставен лък е един от българските символи и ни е донесъл много бойни успехи и слава.

Лов на съкровище

„Намери съкровището“/“Лов на съкровище“ е едно невероятно забавно приключение, което провокира екипната работа, бързата мисъл и физическата активност.

Посредством много смях, преодоляване на различни физически препятствия и разрешаване на логически задачище придобиете трайни знания, умения и незабравими спомени.

Забавлявайте се заедно, разгадайте картата и открийте скритото съкровище преди другия отбор!